En ny boligfavoritt?
VILLA RYGGSTRAEN
2 FRITTLIGGENDE ENEBOLIGER PÅ RANDABERG

Nærkontakt med bølgeskvulp

Kjenn på roen fra naturen, og få nærhet til de viktigste tingene i livet. Slå deg til ro på Ryggstraen på Randaberg. 

Tenke seg at drømmen din hadde fått bein å gå på. At sjøen lå bare et tankestreif unna. Turen til Stavanger ligger syv kilometer unna, mens turen til Randaberg sentrum er kun tre kilometer. Tenke seg at du bodde her – midt i sentrum av din verden – et sted der alle muligheter peker inn på og ut fra.

Ingen dager er like og hverdagen kommer med og uten farger. Noe av det beste du kan ha i livet er å ha et hjem der du virkelig føler deg trygg og hjemme – et hjem som er ditt, en bolig som gjenspeiler hvem du er og hva som betyr mest for deg i livet.

Et sted å hoppe av lykke – et sted å senke skuldrene når det går litt trått.
Noe som er ditt. Noe som er skikkelig.
Ryggstraen_collage

Prospekt

Last ned prospektet for Villa Ryggstraen, for utfyllende informasjon.


pdfbtn   Last ned

Villa-Ryggstraen-prospekt

Om boligene

Kjøkken
Boligene leveres med modellen Alea fra den italienske produsenten Poliform Varenna (leveres av Kielland AS). Hvitevarer fra Miele er inkludert.  
Bad
På bad leveres baderomsmøbel iht. standard leveranse beskrivelse. Toalett leveres gulv- og vegghengte med Monolith sisterne med tilhørende glassrygg. Dusjvegger i herdet glass og dusjbatteri m/garnityr.
Gulv
I stue/kjøkken legges hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett. I resterende rom legges hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett. Gulv i entré leveres med 60x60 cm flis. Bad leveres med flis på gulv og vegg.
Dør og vindu
Innvendige dører fra Scanflex, solid heltredør som er slett hvit med hvite karmer. Det leveres vinduer i tre og energiglass iht. til isolasjonskrav.
 
Leilighet
Begge boligene er tilrettelagt for at kjellerdelen kan benyttes som ungdomsdel, praktikantbolig eller utleiedel. Kjelleren har vindu i sokkel og dermed gode solforhold for potensielle leietakere.
Parkering
Parkering i carport og på egen tomt. Det forberedes for ladekontakt til el-bil i carport. Adkomst til carport får belegningsstein og deler av gårdsrom heller og gressarmering.
Energi
Til oppvarming leveres et energianlegg av typen dobbelmantlet bereder, klargjort for videre utbygging med varmepumpe. Energianlegget leverer vannbåren varme iht. leveransebeskrivelse/ romskjema. Det leveres ovn/stålpipe for oppvarming av stue i 2. et. 
Hage
Grøntområder vil bli planert og pålagt ferdigplen. Ellers blir utomhusarealene opparbeidet med utgangspunkt i gjeldende utomhusplan.
Ryggstraen_collage_innemiljo_V02

Høy standard

Villa Ryggstraen består av to frittstående eneboliger med en gjennomgående høy standard, spenstig arkitektur og et bruksareal på romslige 272 m2.

I disse fireetasjes boligene har vi virkelig utfordret kvalitetsbegrepet. På golvet blir det 1-stavs eikeparkett. Store vinduer slipper dagslyset inn og bygger oppunder en allerede god romfølelse. Det er lagt opp til fleksible løsninger med 6–7 soverom, 3–4 stuer, 3 bad + gjeste-wc. Boligene har solrike terrasser mot sør og vest og leveres med dobbel carport, heller og belegningsstein i innkjørsel, ferdigplen og gressarmering samt lødde steinmurer.

Kjellerdelen kan benyttes som ungdomsdel, praktikantbolig eller utleiedel. Kjelleren har vindu i sokkel og dermed gode solforhold for potensielle leietakere. Kan det bli bedre og mer fleksibelt enn dette?

For den som drømmer om større plass er Villa Ryggstraen et knallgodt valg for hele storfamilien.
Omraadebilde_Villa_Ryggstraen

Beliggenhet

Turområder
På Randaberg har du alltid en tursti i nærheten og den nærmeste ligger bare 100 meter fra inngangsdøra. Randabergbukta, Viste- og Sandestranden er bare en kort tur unna.
Skole
Innenfor et par km finnes det skoler fra 1. klasse til videregående – eksempelvis Grødem skole, Harestad skole og Randaberg vgs.
Barnehage
Som nærmeste nabo finnes 2 barnehager – Ryggstranden barnehage og Fjellheim barnehage.
Kultur, mat og handel
Frister det med en tur på kafé, eller trenger du nye klær er det kun 3 kilometer til Randaberg sentrum med et utvalg butikker, service- og kulturtilbud.
Dagligvare
Dagligvare finner du i boligenes nærområde, samt i Randaberg sentrum sammen med apotek, post og mye annet.
Idrettsanlegg
Ikke langt unna finner du Randaberg Arena (interkommunal forballhall), Randaberghallen, tennishall, Arena treningssenter, aktivitetsanlegg med mer.
Bading og båtliv
Ønsker du frisk sjøluft og saltsmak på leppene, så er det flotte svaberg, turvei langs sjøen og småbåthavn like nedenfor boligene. I tillegg er det kort avstand til flere badestrender.
Kollektiv transport
Bussholdeplass finner du like ved. Du kan ta rute 8 direkte til Randaberg sentrum eller Stavanger sentrum uten å bytte buss.

Nærområdet

Like ved

Tett på Villa Ryggstraen finner du et naturflott turområde som strekker seg fra småbåthavna og nordover til Harestadvika.

Her finner du en fin turvei tett på sjøen med naust, koselige små viker, svaberg og generelt vakker natur. Digger du båt? Stor båt? Liten båt? Seilbåt? Motorbåt? Snekke? I småbåthavna, 50 m fra boligen, er det mye kjekt å se på, for store og små.
 

Ut på tur

Vil du kjenne vinden i håret, sand mellom tærne og få saltsmak på leppene.

Da kan du ta turen til Randabergbukta, Viste- og Sandestranden som er en kort biltur unna. Her på nordspissen av Jæren finner en det beste fra flere verdener. Her kan du jogge, gå – og lufte både hunden og tankene.

Randaberg er generelt sett et ypperlig sted for aktive mennesker, om du trener på høyt nivå eller trives med friske gåturer med familien. Her finnes nok av plass, turområder og fasiliteter som lekeparker, aktivitetsområder, idrettslag, kulturelle arrangementer og mye annet.
 

Barnevennlig

Med skoler, barnehager og Randaberg sentrum like i nærheten er alt familien trenger innen rekkevidde.

Frister det med en tur på kafé, eller trenger du nye klær er Randaberg sentrum kun 3 kilometer fra Villa Ryggstraen. Her finner du et utvalg butikker, bank, frisør – og det meste annet du måtte trenge i hverdagen.

Lekeplasser og flotte uteområder er like rundt hjørnet, det samme er barneskoler, ungdomsskoler og barnehager. For de litt større ligger Stavanger og alt av byens muligheter drøye sju kilometer unna. Det er merkede sykkelruter og gangstier i området som gjør det enkelt å komme seg fra sted til sted på sykkel eller til fots.

 

Boligvelger

BoligBRA (m2)P-rom (m2)Ant. sov (m2)Carport m/overbygg (m2)Hagebod/sportsbod (m2)Areal tomtSalgspris forutsatt egeninnsats eks. omk.OmkostningerStatus
BK2-1272 m2251,9 m26 ca 40 m26,5 m2546 m2 Solgt Solgt Solgt
BK2-2272 m2251,9 m26 ca 40 m26,5 m2493 m210 000 000 87 756 Ledig

Kontakt våre meglere

Web%20-%20Hege%20K_%20Dahl

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
hege.k.dahl@em1sr.no
Jan-Einar-Thesen_lys

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
jan.einar.thesen@em1sr.no
Navn
Tlf
E-post
Tekst