Lys, luft, plass og trivsel

TRIOEN på Hove Gård består av tre luftige og arealeffektive rekkehus. På dette flotte området bygger Favoritthus boliger som passer all slags folk og familier. Her vil du finne alt fra arealeffektive rekkehus til romslige eneboliger og noe som passer både smak, behov og lommebok!

Utgravinger viser at Hove Gård har huset folk i snart to tusen år. Mest trolig har det rundt år 400–550 stått en staselig gårdsbygning her, tilhørende en høvding som bodde på gården sammen med sin familie, tjenere og slaver. Navnet Hove stammer trolig fra navnet for offerhus, og indikerer at man utførte blot på gården – altså at man ofret dyr og mat til gudene.

Hove Gård ligger perfekt plassert i regionen, omkranset av grønne og luftige turområder. Stokkelandsvannet er like ved, det samme er uendelige muligheter for trening, lek og friluftsliv. Området ligger også nært andre etablerte boområder, så her finnes allerede trygge, sosiale arenaer for barn i alle aldre. På feltet finner du ny balløkke, lekeplasser og barnehage, og i nærheten finnes fra før både skoler, barnehager, butikk og togstopp.
Se hele filmen!

Prospekt

Last ned prospektet for Trioen for utfyllende informasjon.


pdfbtn   Last ned

Om boligene

Kjøkken
Kjøkkenmodellen UNO fra Sigdal. Slette fronter i hvitmalt MDF og laminatplate med flere fargealternativer.
Bad
60 og 120 cm baderomsmøbel. Toalett  leveres gulv- og vegghengte. Dusjvegger leveres med herdet glass, dusjbatteri m/garnityr. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Gulv
Gulv i «tørre» rom leveres som standard 3-stavs eikeparkett i hvitpigmentert lakk. Gulv i entre leveres med 60 x 60 cm flis. Bad leveres med flis på gulv og vegg.
Energi
Hove Gård har sitt eget nærvarmeanlegg basert på biobrensel som gir boligen varmt tappevann og vannbåren gulvvarme. Vannbåren gulvvarme levers i hele 1. etg.
Dør og vindu
Innvendige dører leveres slett hvite med flat terskel i eik og med hvite karmer. Det leveres vinduer i tre og energiglass iht. til isolasjonskrav.
Parkering
Parkering med plass til to biler i carport og på egen tomt. 
Hage
Grøntområder vil bli planert og pålagt ferdigplen. Adkomst til boligen og carport får belegningsstein og deler av gårdsrom gressarmering. Utvendig hagebod plasseres i hage.
Ventilasjon
Det installeres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenning som reduserer energitap med inntil 80 %. Anlegget gir frisk oppvarmet luft og er med på å skape et sunt inneklima.

Praktisk og arealeffektivt

Rekkehusene på 198 m2 har hensiktsmessige løsninger som utnytter arealet optimalt og som er tilpasset ulike behov og livssituasjoner. En koselig kjellerstue i 1. etasje har direkte utgang til terrasse og hage, hvor barna kan løpe rett ut til lekeplassen som ligger like foran boligene. 

I 2. etasje finner du stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til en romslig balkong. Sett deg ut, nyt utsikten og se våren komme. Med god samvittighet. Alle rekkehusene har seks soverom og passer utmerket om man etablerer seg med barn. Parkering med plass til to biler finner du i tilhørende carport. 

Totalt tre rekkehus, hver på tre etasjer og med alle de godene som følger med å bo i et Favoritthus.

Beliggenhet

Turområder
Hove Gård ligger like i nærheten av Stokkelandsvatnet, og rundt vannet går en 4,2 kilometer lang lysløype. I nærområdet ligger også Sandvedparken, Melsheia og Rogaland Arborét.
Skole
Sørbø barneskole og Lundehaugen ungdomsskole ligger i gåavstand fra Hove Gård.
Barnehage
Du finner tre barnehager like ved – et tilbud som forsterkes med planleggingen av ytterligere tre barnehager.
Kultur, mat og handel
Fra Hove Gård er ikke veien lang til Sandnes med koselig shopping i Langgata, restaurantbesøk eller til byens flere kjøpesentre.
Dagligvare
Dagligvarehandel, apotek og post finnes i umiddelbar nærhet.
Idrettsanlegg
I tilknytning til Sørbø skole og Lundehaugen ungdomsskole, finnes det både ballbinge, grusbane samt Sørbøhallen.
Stokkelandsvatnet
Om sommeren finner du gode bademuligheter her, og når det fryser på om vinteren er dette en populær plass for skøyting og aktiviteter på isen.
Kollektiv transport
Bussholdeplasser finner du like ved, og toget fra Ganddal stasjon frakter deg til Stavanger på snaue 20 minutter.

Nærområdet

Hove Gård

Hove Gård ligger like ved Hove Plantesalg på Hoveveien. Fra Hove kan du greit sykle både til Sandnes og Forus. Med bil tar det 6 minutter til Sandnes, 12 minutter til Forus og 20 minutter til Stavanger. 

Bussholdeplasser finner du like ved, og toget fra Ganddal stasjon frakter deg til Stavanger på snaue 20 minutter. Sola flyplass er heller ikke mer enn en kort biltur unna, og når den nye forbindelsen til E39 kommer på plass sommeren 2017 vil det gå enda raskere å komme dit du vil. 


Nærhet til naturen

Kvartetten ligger omkranset av grønne, luftige turområder. Stokkelandsvannet er rett ved, det samme er uendelige muligheter for trening, lek og friluftsliv. Rundt Stokkelandsvatnet går det en 4,2 kilometer lang lysløpe. Denne er perfekt for joggeturer, utflukter med familien – eller hvis du bare vil ”lofta vedet”. Om sommeren finner du gode bademuligheter her, og når det fryser på om vinteren er dette en populær plass for skøyting og aktiviteter på isen. 

I nærområdet ligger også Sandvedparken, Melsheia og Rogaland Arborét.
 

Barnevennlig

Sørbø barneskole og Lundehaugen ungdomsskole ligger i gåavstand fra Hove Gård, og du finner også  flere barnehager like ved.

Dagligvarehandel, apotek og post finnes i umiddelbar nærhet, og skulle du ønske et bredere utvalg er ikke veien lang til Sandnes med koselig shopping i Langgata eller på byens flere kjøpesentre.

Boligvelger

DelfeltBRAP-romAnt. sovCarportBoder*TomtSalgspris forutsatt egeninnsats eks. omkost.OmkostningerStatus
B2-8A198 m2195 m2634 m26.9 m2217 m2 - - Solgt
B2-8B198 m2165 m2634 m26.9 m2212 m2 - - Solgt
B2-8C198 m2165 m2634 m26.9 m2344 m2 - - Solgt
*Areal boder kommer i tillegg til BRA bolig.

Nedlasting

Kontakt salgsansvarlig

Kurt Sande

Kontakt våre meglere

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
janne.bore@em1.no

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
hege.k.dahl@em1.no

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
jan.einar.thesen@em1.no
Navn
Tlf
E-post
Tekst
Besøks- og postadresse:
Bjødnabeen 4
4031 Stavanger
tlf: 52 98 76 00
post@favoritthus.no
facebooksvartFølg oss på Facebook for nyheter om våre prosjekter
 
Favoritthus AS er en boligleverandør på Nord-Jæren som skaper begeistring med sine boligprosjekter i regionen!
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.