Begge Villaene Solgt på en UKE
RYGGSTRAEN
Prosjektet har vært en Suksess

Arkitektonisk familieidyll på Randaberg

Randabergs dyreste boliger "SOLGT" på under en uke, nå starter byggingen av den siste boligen . 

Noe av det beste du kan ha i livet er å ha et hjem der du virkelig føler deg trygg og hjemme – et hjem som er ditt, en bolig som gjenspeiler hvem du er og hva som betyr mest for deg i livet.

Et sted å hoppe av lykke – et sted å senke skuldrene når det går litt trått.

Noe som er ditt. Noe som er skikkelig.
Collage-Ryggtraen-01-web

Prospekt

Last ned prospektet for Ryggstraen, for utfyllende informasjon.


pdfbtn   Last ned

Ryggstraen_prospekt-web-feb20
Villa-Ryggstraen-prospekt

Om boligene

Kjøkken
Boligene leveres med lokalprodusert kjøkken fra Kielland AS, modell Alexander. 
Bad
På bad leveres baderomsmøbel iht. leveranse beskrivelse. Toalett leveres gulv- og vegghengt med Monolith sisterne og tilhørende glassrygg. Dusjvegger i herdet glass og dusjbatteri m/garnityr.
Gulv
På gulv generelt legges parkett av typen hvitpigmentert eikeparkett. Gulv i entré leveres med 60x60 cm flis. Bad leveres med flis på gulv og vegg.
Dør og vindu
Innvendige dører fra Scanflex, solid heltredør som er slett hvit med hvite karmer. Det leveres aluminiumsbekledde vinduer i tre og energiglass iht. til isolasjonskrav.
 
Leilighet
BK2 boligen er tilrettelagt for at kjellerdelen kan benyttes som ungdomsdel, praktikantbolig eller utleiedel. Kjelleren har vindu i sokkel og dermed gode solforhold for potensielle leietakere.
Parkering
Parkering i carport og på egen tomt. Det forberedes for ladekontakt til el-bil i carport. Adkomst til carport får belegningsstein og deler av gårdsrom heller og gressarmering.
Energi
Til oppvarming leveres et energianlegg som leverer vannbåren varme iht. leveransebeskrivelse/ romskjema. Boligene kan leveres med ovn/stålpipe i stue 2. etg. som tilvalg. 
Hage
Grøntområder vil bli planert og pålagt ferdigplen. Ellers blir utomhusarealene opparbeidet med utgangspunkt i gjeldende utomhusplan.
Collage-Ryggtraen-02-web

Høy standard

På Ryggstraen bygger vi 10 store, familievennlige eneboliger, med spenstig arkitektur og fleksible planløsninger. Og bonusen - de ligger like ved båthavnen og de flotte turområdene rundt Grødem.
Med i planene er også et spennende grøntområde med aktiviteter som skaper begeistring for hele familien.

I disse store og framtidsrettede boligene har vi virkelig utfordret kvalitetsbegrepet. 
På gulvet blir det eikeparkett. 

Boligene har solrike terrasser mot sør og vest. Store vinduer slipper dagslyset inn og bygger opp under en allerede god romfølelse.
Boligene er romslige med bruksareal  fra 184 til 269 kvadratmeter. Det er lagt opp til fleksible løsninger med 4–7 soverom, 3-4 stuer, 2-4 bad og gjeste-WC.
En av eneboligene har mulighet for utleiedel, eller «leilighet til de eldste kidsa» i i kjellerdelen. Kjelleren har vindu i sokkel og dermed gode solforhold for potensielle leietakere. 

Boligene leveres med carport ( eller dobbel carport), ferdig opparbeidet uteareal, med belegningsstein, ferdigplen og gressarmering.

Med flotte turmuligheter like ved, nærhet til tingene du trenger i dagliglivet og innovative tanker for fremtiden, vil Ryggstraen være en attraktiv plass for deg som vil bygge og bo i Randaberg!
Det er to barnehager i gåavstand, i tillegg er det ikke langt til skole, kirke og matbutikk. Og Randaberg sentrum er kun 3km unna.
For den som drømmer om større plass er Ryggstraen et knallgodt valg.
SOLGT

Beliggenhet

Turområder
På Randaberg har du alltid en tursti i nærheten og den nærmeste ligger bare 100 meter fra inngangsdøra. Randabergbukta, Viste- og Sandestranden er bare en kort tur unna.
Skole
Innenfor et par km finnes det skoler fra 1. klasse til videregående – eksempelvis Grødem skole, Harestad skole og Randaberg vgs.
Barnehage
Som nærmeste nabo finnes 2 barnehager – Ryggstranden barnehage og Fjellheim barnehage.
Kultur, mat og handel
Frister det med en tur på kafé, eller trenger du nye klær er det kun 3 kilometer til Randaberg sentrum med et utvalg butikker, service- og kulturtilbud.
Dagligvare
Dagligvare finner du i boligenes nærområde, samt i Randaberg sentrum sammen med apotek, post og mye annet.
Idrettsanlegg
Ikke langt unna finner du Randaberg Arena (interkommunal forballhall), Randaberghallen, tennishall, Arena treningssenter, aktivitetsanlegg med mer.
Bading og båtliv
Ønsker du frisk sjøluft og saltsmak på leppene, så er det flotte svaberg, turvei langs sjøen og småbåthavn like nedenfor boligene. I tillegg er det kort avstand til flere badestrender.
Kollektiv transport
Bussholdeplass finner du like ved. Du kan ta rute 8 direkte til Randaberg sentrum eller Stavanger sentrum uten å bytte buss.

Nærområdet

Like ved

Tett på Villa Ryggstraen finner du et naturflott turområde som strekker seg fra småbåthavna og nordover til Harestadvika.

Her finner du en fin turvei tett på sjøen med naust, koselige små viker, svaberg og generelt vakker natur. Digger du båt? Stor båt? Liten båt? Seilbåt? Motorbåt? Snekke? I småbåthavna, 50 m fra boligen, er det mye kjekt å se på, for store og små.
 

Ut på tur

Vil du kjenne vinden i håret, sand mellom tærne og få saltsmak på leppene.

Da kan du ta turen til Randabergbukta, Viste- og Sandestranden som er en kort biltur unna. Her på nordspissen av Jæren finner en det beste fra flere verdener. Her kan du jogge, gå – og lufte både hunden og tankene.

Randaberg er generelt sett et ypperlig sted for aktive mennesker, om du trener på høyt nivå eller trives med friske gåturer med familien. Her finnes nok av plass, turområder og fasiliteter som lekeparker, aktivitetsområder, idrettslag, kulturelle arrangementer og mye annet.
 

Barnevennlig

Med skoler, barnehager og Randaberg sentrum like i nærheten er alt familien trenger innen rekkevidde.

Frister det med en tur på kafé, eller trenger du nye klær er Randaberg sentrum kun 3 kilometer fra Villa Ryggstraen. Her finner du et utvalg butikker, bank, frisør – og det meste annet du måtte trenge i hverdagen.

Lekeplasser og flotte uteområder er like rundt hjørnet, det samme er barneskoler, ungdomsskoler og barnehager. For de litt større ligger Stavanger og alt av byens muligheter drøye sju kilometer unna. Det er merkede sykkelruter og gangstier i området som gjør det enkelt å komme seg fra sted til sted på sykkel eller til fots.

 

Boligvelger

Kontakt våre meglere

Hege%20K%20Dahl%202020_1

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
hege.k.dahl@em1sr.no
Jan%20Einar

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
jan.einar.thesen@em1sr.no
Navn
Tlf
E-post
Tekst