Vi vil skape begeistring!

Vi vil bygge boliger du føler deg hjemme i straks du trer over dørterskelen. Et hjem hvor du ser muligheter og løsninger, rom du blir glad i, steder der minner skapes - boliger som gjør deg begeistret! Velkommen hjem!

Om Favoritthus


Favoritthus har boligprosjekter Oslo Omegn,  Stavanger og Sandnes. Vi innehar kompetanse og mulighet til å ta på oss store som små boligprosjekter, og har realisert flere suksessfulle eiendomsprosjekter.
Kundene tar vi på alvor og gir dem den faglige ekspertisen de fortjener, slik at de med trygghet får en ny boligfavoritt!
 

Vi vil skape begeistring!


Det å "skape" spiller på dobbeltbetydningen av å bygge nye hjem. Nye hjem skaper begeistring hos de som kjøper dem. Hjem med flott arkitektur og gode materialvalg er blant ingrediensene vi bruker for å skape denne begeistringen. Vi lager attraktive boligprosjekter med gjennomførte løsninger og god økonomi, som sikrer godt og kvalitetsmessig håndverk. 

Som kunde hos oss vil du føle trygghet. Vi tar deg på alvor, og gir deg den faglige ekspertisen du trenger for å være trygg på at du har valgt din nye boligfavoritt! Vi er med under hele byggeprosessen, og følger også opp etter at din nye favoritt står ferdig.
hms

HMS

Favoritthus har et målrettet arbeid med holdningene til folk på byggeplassene våre.

HMS skal være satt i høysetet og vi skal alle ha forståelse på hvorfor vi gjør ting som vi gjør. Vernesko brukes ikke fordi det er en regel, vi har dem på for å forebygge arbeidsskader. Ingen skal bli skadet på våre byggeplasser.
visstedu

Visste du at...

Å utvikle gode bolig og leilighetsprosjekter er vår lidenskap! Det er en del av våre liv og en oppgave vi tar med oss både i jobb og i fritid. Vårt løfte til deg er at vi gjør det vi kan for at du skal få din boligdrøm oppfylt.