Vi vil skape begeistring!

Vi vil bygge boliger du føler deg hjemme i straks du trer over dørterskelen. Et hjem hvor du ser muligheter og løsninger, rom du blir glad i, steder der minner skapes - boliger som gjør deg begeistret! Velkommen hjem!

Om Favoritthus


Favoritthus har boligprosjekter hovedsaklig i Stavanger og Sandnes. Vi innehar kompetanse og mulighet til å ta på oss store som små boligprosjekter, og har realisert flere suksessfulle eiendomsprosjekter i regionen.
Kundene tar vi på alvor og gir dem den faglige ekspertisen de fortjener, slik at de med trygghet får en ny boligfavoritt!
 

Vi vil skape begeistring!


En favoritt er ofte det åpenbare valget når du er på jakt etter noe, fordi du vet at det er favoritten du liker best. Derfor er det også det valget du i etterkant blir mest fornøyd med. En favoritt er noe du ønsker skal vare livet ut, og kan i mange tilfeller være en dyrere investering som du foretar deg nettopp fordi dette er noe du virkelig vil ha.
Vi ønsker at våre kunder skal få en ny boligfavoritt når de kjøper en bolig av oss.  

Det å "skape" spiller på dobbeltbetydningen av å bygge nye hjem. Nye hjem skaper begeistring hos de som kjøper dem. Hjem med flott arkitektur og gode materialvalg er blant ingrediensene vi bruker for å skape denne begeistringen. Vi lager attraktive boligprosjekter med gjennomførte løsninger og god økonomi, som sikrer godt og kvalitetsmessig håndverk. 

Som kunde hos oss vil du føle trygghet. Vi tar deg på alvor, og gir deg den faglige ekspertisen du trenger for å være trygg på at du har valgt din nye boligfavoritt! Vi er med under hele byggeprosessen, og følger også opp etter at din nye favoritt står ferdig.

Fridtjov Middelthon

Daglig leder / Salg & Marked

Fridtjov er utdannet Byggmester og har gjort de fleste av byggebransjens mange arbeidsoppgaver. Fra bygging av hus, byggeledelse og prosjektstyring – til salg, prosjektutvikling og ledelse.
phoneTlf: +47 959 38 357
fm@favoritthus.no

 

Kurt Sande

Prosjektkoordinator

Kurt er en erfaren byggmester med et utrolig spenn i kompetansen. Han har jobbet innen salg og bygging av boliger og hytter, bygging av plattformer til oljeindustrien, samt etablering og utvikling av byggevarehus rundt om i hele Norge. Kurt er potet – kan alt.
phoneTlf: +47 900 11 055
kurt.sande@favoritthus.no

Johnny Wiig

Prosjektleder

Johnny er en gjennomgående profesjonell prosjektleder som er opptatt av å involvere alle deltakerne i prosjektet for å sikre felles eierskap og suksess. Med solig erfarig fra både eneboliger til store leilighetsprosjekter, styrer han prosjektene våre til et flott resultat for både kunden og oss som utbygger.
phoneTlf: +47 974 20 205
jw@favoritthus.no
gjennomsiktig-dame

Om å kjøpe nytt hus

Kjøpe nytt i stedet for en gammel bolig
Å kjøpe bolig er en meget viktig beslutning. Det innebærer en betydelig binding av kapital og det påvirker den totale livskvaliteten. Boligen er også en sparebøsse, der verdiutviklingen på boligen er med å avgjøre hvor mye man har i egenkapital. Stadig flere ser på sparing i bolig som et viktig tillegg til pensjonen.

Ny bolig kontra gammel?
Når en kjøper en eldre bolig vil man aldri være sikker på hva den totale prislappen ender på. De fleste vil bruke mange år på å flytte vegger og pusse opp rom etter rom. Etter lang tids innsats opplever mange at de ikke blir fornøyd. Eldre boliger trenger også ofte mer vedlikehold og kan også inneholde ubehagelige og dyre overraskelser som fuktskader i våtrom, rustne vannrør inne i vegger og feil på det elektriske anlegget.

En ny bolig derimot har en langt høyere teknisk standard: Bedre isolasjon, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, sentralstøvsuger, nytt strøm og vannopplegg etc. som bidrar til en høyere komfort og trivsel.

En ny bolig vil heller ikke ha behovet for oppussing eller ekstrainnsats på flere år fremover. Her sparer du både penger og verdifull fritid. Bedre isolasjon kombinert med varmegjenvinning og moderne styringssystemer gjør at en ny bolig har langt mindre energiforbruk. Ved kjøp av ny bolig har du også en lovfestet garanti på 5 år, og dermed et langt sterkere rettsvern enn om du kjøper brukt. En seriøs entreprenør vil raskt utbedre eventuelle feil og mangler som du oppdager i din nye bolig.

Når du kjøper brukt bolig må man betale dokumentavgift på 2,5% til staten som beregnes av hele kjøpesummen. Kjøp av brukt bolig til 2 millioner vil f. eks. medføre dokumentavgift på kr 50.000,-.

Ved kjøp av ny bolig til samme kjøpesum beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien og ikke hele kjøpesummen. På en tomt til 300.000,- blir avgiften kun 7.500,-.

Når du får utlevert nøkkelen til din nye bolig, tar du i bruk et hjem utformet etter din smak og dine behov. Følelsen ved å flytte inn i sin egen, splitter nye bolig er trolig mer verdt enn du tror.

Velger du en bolig fra Favoritthus, skal vi sørge for at du får nettopp denne følelsen!

Profilbrosjyre

Vi i Favoritthus har laget en brosjyre som presenterer hvem vi er og hva vi gjør.


pdfbtn   Last ned

profilbrosjyre
hms

HMS

Favoritthus har et målrettet arbeid med holdningene til folk på byggeplassene våre.

HMS skal være satt i høysetet og vi skal alle ha forståelse på hvorfor vi gjør ting som vi gjør. Vernesko brukes ikke fordi det er en regel, vi har dem på for å forebygge arbeidsskader. Ingen skal bli skadet på våre byggeplasser.
idrett

Sponser lokalidretten

På Tjelta i Sola Kommune holder Idrettslaget Havdur til. Favoritthus er stolt sponsor for laget.

Besøk hjemmesiden til Havdur
visstedu

Visste du at...

Å utvikle gode bolig og leilighetsprosjekter er vår lidenskap! Det er en del av våre liv og en oppgave vi tar med oss både i jobb og i fritid. Vårt løfte til deg er at vi gjør det vi kan for at du skal få din boligdrøm oppfylt.