Godt naboskap

KVARTETTEN på Hove Gård består av fire store, innholdsrike og arealeffektive eneboliger. På dette flotte området bygger Favoritthus boliger som passer all slags folk og familier. Her vil du finne alt fra arealeffektive rekkehus til romslige eneboliger og noe som passer både smak, behov og lommebok!

Utgravinger viser at Hove Gård har huset folk i snart to tusen år. Mest trolig har det rundt år 400–550 stått en staselig gårdsbygning her, tilhørende en høvding som bodde på gården sammen med sin familie, tjenere og slaver. Navnet Hove stammer trolig fra navnet for offerhus, og indikerer at man utførte blot på gården – altså at man ofret dyr og mat til gudene.

Hove Gård ligger perfekt plassert i regionen, omkranset av grønne og luftige turområder. Stokkelandsvannet er like ved, det samme er uendelige muligheter for trening, lek og friluftsliv. Området ligger også nært andre etablerte boområder, så her finnes allerede trygge, sosiale arenaer for barn i alle aldre. På feltet finner du ny balløkke, lekeplasser og barnehage, og i nærheten finnes fra før både skoler, barnehager, butikk og togstopp.
Se hele filmen!

Prospekt

Last ned prospektet for Kvartetten for utfyllende informasjon.


pdfbtn   Last ned

Om boligene

Kjøkken
Kjøkkenmodellen UNO fra Sigdal. Slette fronter i hvitmalt MDF og laminatplate med flere fargealternativer.
Bad
60, 100 og 120 cm baderomsmøbel. Toalett  leveres gulv- og vegghengte. Dusjvegger leveres med herdet glass, dusjbatteri m/garnityr. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Gulv
Gulv i «tørre» rom leveres som standard 3-stavs eikeparkett i hvitpigmentert lakk. Gulv i entre leveres med 60 x 60 cm flis. Bad leveres med flis på gulv og vegg.
Energi
Hove Gård har sitt eget nærvarmeanlegg basert på biobrensel som gir boligen varmt tappevann og vannbåren gulvvarme. Vannbåren gulvvarme levers i hele 1. etg.
Dør og vindu
Innvendige dører leveres slett hvite med flat terskel i eik og med hvite karmer. Det leveres vinduer i tre og energiglass iht. til isolasjonskrav.
Parkering
Parkering med plass til to biler i carport og på egen tomt. 
Hage
Grøntområder vil bli planert og pålagt ferdigplen. Adkomst til boligen og carport får belegningsstein og deler av gårdsrom gressarmering. Utvendig hagebod plasseres i hage.
Ventilasjon
Det installeres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenning som reduserer energitap med inntil 80 %. Anlegget gir frisk oppvarmet luft og er med på å skape et sunt inneklima.

Smarte løsninger

Boligene er på 186 m2 og har god boltreplass både inne og ute. Første etasje innholder hagestue med utgang til en stor, flott terrasse, samt soverom, bad og gjestetoalett på samme plan.  Fra stua i andre etasje er det utgang til en romslig altan. Stue og kjøkken i åpen løsning gjør det enkelt å flytte frokosten utendørs på fine sommerdager.

I tredje etasje finner du to romslige soverom samt et av totalt tre bad. Kjøkkenet blir levert fra Sigdal, og med vannbåren varme får du en billig, miljøbevisst og energieffektiv bolig som gir god bokomfort.

Bilene parkerer du i den åpne garasjen, hvor du også finner en god og romslig sportsbod. Boligene grenser til en splitter ny lekeplass med spennende lekeapparater og egen ballbinge som hører til feltet, med Stokkelandsvatnet bare et steinkast unna. 

Beliggenhet

Turområder
Hove Gård ligger like i nærheten av Stokkelandsvatnet, og rundt vannet går en 4,2 kilometer lang lysløype. I nærområdet ligger også Sandvedparken, Melsheia og Rogaland Arborét.
Skole
Sørbø barneskole og Lundehaugen ungdomsskole ligger i gåavstand fra Hove Gård.
Barnehage
Du finner tre barnehager like ved – et tilbud som forsterkes med planleggingen av ytterligere tre barnehager.
Kultur, mat og handel
Fra Hove Gård er ikke veien lang til Sandnes med koselig shopping i Langgata, restaurantbesøk eller til byens flere kjøpesentre.
Dagligvare
Dagligvarehandel, apotek og post finnes i umiddelbar nærhet.
Idrettsanlegg
I tilknytning til Sørbø skole og Lundehaugen ungdomsskole, finnes det både ballbinge, grusbane samt Sørbøhallen.
Stokkelandsvatnet
Om sommeren finner du gode bademuligheter her, og når det fryser på om vinteren er dette en populær plass for skøyting og aktiviteter på isen.
Kollektiv transport
Bussholdeplasser finner du like ved, og toget fra Ganddal stasjon frakter deg til Stavanger på snaue 20 minutter.

Nærområdet

Hove Gård

Hove Gård ligger like ved Hove Plantesalg på Hoveveien. Fra Hove kan du greit sykle både til Sandnes og Forus. Med bil tar det 6 minutter til Sandnes, 12 minutter til Forus og 20 minutter til Stavanger. 

Bussholdeplasser finner du like ved, og toget fra Ganddal stasjon frakter deg til Stavanger på snaue 20 minutter. Sola flyplass er heller ikke mer enn en kort biltur unna, og når den nye forbindelsen til E39 kommer på plass sommeren 2017 vil det gå enda raskere å komme dit du vil. 


Nærhet til naturen

Kvartetten ligger omkranset av grønne, luftige turområder. Stokkelandsvannet er rett ved, det samme er uendelige muligheter for trening, lek og friluftsliv. Rundt Stokkelandsvatnet går det en 4,2 kilometer lang lysløpe. Denne er perfekt for joggeturer, utflukter med familien – eller hvis du bare vil ”lofta vedet”. Om sommeren finner du gode bademuligheter her, og når det fryser på om vinteren er dette en populær plass for skøyting og aktiviteter på isen. 

I nærområdet ligger også Sandvedparken, Melsheia og Rogaland Arborét.
 

Barnevennlig

Sørbø barneskole og Lundehaugen ungdomsskole ligger i gåavstand fra Hove Gård, og du finner også  flere barnehager like ved.

Dagligvarehandel, apotek og post finnes i umiddelbar nærhet, og skulle du ønske et bredere utvalg er ikke veien lang til Sandnes med koselig shopping i Langgata eller på byens flere kjøpesentre.

Boligvelger

DelfeltBRAP-romAnt. sovCarport*Boder*TomtSalgspris forutsatt egeninnsats eks. omkostningerOmkostningerStatus
B2-7A186 m2159 m25 (6)35 m26.9 m2361 m2 Solgt
B2-7B186 m2159 m25 (6)35 m26.9 m2262 m2 Solgt
B2-7C186 m2159 m25 (6)35 m26.9 m2265 m2 Solgt
B2-7D186 m2159 m25 (6)35 m26.9 m2271 m2 Solgt
* Areal boder og carport kommer i tillegg til BRA bolig.

Nedlasting

Kontakt salgsansvarlig

Kurt Sande

Kontakt våre meglere

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
janne.bore@em1.no

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
hege.k.dahl@em1.no

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
jan.einar.thesen@em1.no
Navn
Tlf
E-post
Tekst
Besøks- og postadresse:
Bjødnabeen 4
4031 Stavanger
tlf: 52 98 76 00
post@favoritthus.no
facebooksvartFølg oss på Facebook for nyheter om våre prosjekter
 
Favoritthus AS er en boligleverandør på Nord-Jæren som skaper begeistring med sine boligprosjekter i regionen!
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.