UTSOLGT
KLEIVANE
ENEBOLIGER OG REKKEHUS PÅ KLEIVANE I SANDNES

Vinner av prosjektkonkurranse!

På familievennlige Kleivane kan du bo i naturskjønne omgivelser som innbyr til både turglede og livsglede, samtidig som du har kort vei til både Langgata i Sandnes og en hel røys med kjøpesentre. Velkommen til Kleivane og boliger med fleksible planløsninger og helhetlig arkitektonisk uttrykk.

Stedet

Kleivane området er gammelt kulturlandskap, med åpne jorder omgitt av skogkledde skråninger og fjell. Terrenget skråner slakt ned mot Kleivanebekken som går gjennom hele området. Øst for bekken strekker granskogen seg opp mot Vedafjell, og Ragnhildnuten finner en i vest. 
Langs bekken er det åpne partier med gress og vegetasjon. Her kommer også kjekke fellesarealer. Området er solrikt og lunt, og med flotte tur-muligheter i Melsheia, Vedafjell og på Ragnhildknuten. Her har en skiturer om vinteren og flott lysløype resten av året.

Hvor finner en boligene?

Prosjektet har foreløpig ingen adresse, men Kleivane Barnehage (adresse Kvernhusbakken 1) ligger like ved.
Du finner prosjektet i bakken sør for barnehagen. Se etter skilt med Favoritthus logo på.
Collage02

Prospekt

Last ned prospektet for Kleivane for utfyllende informasjon.


pdfbtn   Kontakt megler

profilbrosjyre_oest

Om boligene

Kjøkken
Kjøkkeninnredning leveres av Aubo Monter Forus. Hvite slette melamin fronter og laminatplate med flere fargealternativer. Overskap på kjøkken leveres i standard høyde.
Bad
På bad leveres baderomsmøbel iht standard leveransebeskrivelse. Toalett leveres gulv- og vegghengte med Monolith sisterne med tilhørende glassrygg.
Gulv
Gulv i «tørre» rom leveres med 3-stavs eike parkett matt lakk. En kan velge andre typer parkett hos leverandøren av dette.
Dør og vindu
Det leveres vinduer i tre og energiglass iht. til isolasjonskrav. Det leveres balkongdør fra oppholdsrom til uteareal /terrasse. Karmer og utforinger leveres ferdig malt fra fabrikk.
Energi
Boligen har en energiløsning som gir boligen varmt tappevann og vannbåren gulvvarme til del-oppvarmingen. 
Hage
Grøntområder vil bli grovplanert iht utomhusplan. Adkomst til boligen og carport blir gruset. Utvendig hagebod plasseres ved carport.
Ventilasjon
Det installeres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenning som reduserer energitap med inntil 80%. Anlegget gir frisk oppvarmet luft inn i boligene og er med på å skape et sunt inneklima.
Parkering
Parkering i carport eller garasje, på egen tomt. Det legges til rette for lade kontakt til el-bil.

Funksjonelt og praktisk

Prosjektet på Kleivane består av totalt 14 boliger. Dette er stilige og praktiske boliger med fleksible planløsninger. Store vindusflater ønsker dagslyset velkommen inn, og bygger opp under den god romfølelsen.

Felt KS1 (type A) består av 4 eneboliger på 206 m2. Stue og kjøkken er her delt i to soner, og en balkong mot sør gir luft og utsikt utover terrenget. Her er det fire soverom og tre stuer, eller fem soverom og to stuer. I tillegg mulighet for inntil fire bad. Eget rom i kjelleren som kan brukes til hjemmekino, trening eller til lagring.Ute leveres 2 boder.

Felt KS1 (type B) består av 3 rekkehus på 175 m2 og med åpen løsning mellom stue og kjøkken. Her får en tre soverom og tre stue, eller fire soverom og to stuer. Mulighet for inntil tre bad. Eget rom i kjelleren til hjemmekino, trening eller til lagring.

Felt KS3 (type C) består av 7 eneboliger på hele 217 m2. I tillegg til stue/kjøkken i to ulike soner, er her mulighet for egen godkjent leilighet til å leie ut og som gir en god skattefri inntekt! Boligen har seks soverom og tre stuer, eller hele syv soverom og to stuer. Mulighet for inntil tre bad, to vaskerom og et gjeste wc.
IMG_3295_markert

Beliggenhet

Turområder
I umiddelbar nærhet finner du Melsheia, Ragnhildnuten og Vedafjellet. En kort tur unna finner en også Stokkelandsvatnet, og rundt vannet går en 4,2 kilometer lang lysløype.
Skole
Kleivane skole er besluttet bygget og skal stå ferdig til skoleåret 2021.
Barnehage
Kleivane barnehage ligger like nedenfor boligene, kun to minutter til fots.
Kultur, mat og handel
Fra Kleivane er ikke veien lang til Sandnes med koselig shopping i Langgata, restaurantbesøk eller til byens flere kjøpesentre.
Dagligvare
Dagligvarehandel med Rema 1000 Skaarlia eller Rema 1000 Håbet, ligger kun en kort vei unna boligene.
Idrettsanlegg
Sandnes Arena, med norges flotteste rulleskianlegg, ligger plassert i Melsheia - kun en kort spasertur unna boligene
Stokkelandsvatnet
Om sommeren finner du gode bademuligheter ved stokkelandsvatnet, og når det fryser på om vinteren er dette en populær plass for skøyting og aktiviteter på isen.
Kollektiv transport
Bussholdeplass finner du like ved barnehagen.

Nærområdet

Kleivane

Kleivane ligger solrikt og lunt til ved flotte turtområder i Melsheia, plassert mellom Austrått/Skaarlia og Håbet i Sandnes. Fra Kleivane kan du greit sykle både til Sandnes og Forus. Med bil tar det 7 minutter til Sandnes, 13 minutter til Forus og 22 minutter til Stavanger. 

Bussholdeplass finnes også like ved, og veiforbindelsen til E39 er nå enda lettere å komme til etter at ny vei fra Kleivane er åpnet i sør. 


Nærhet til naturen

Kleivane ligger omkranset av grønne, luftige turområder. Her finner du blant annet Melsheia, Ragnhildnuten og Vedafjellet alle like ved og med uendelige muligheter for trening, lek og friluftsliv.
Også Stokkelandsvatnet er i nærområdet, og her går en 4,2 kilometer lang lysløpe, perfekt for joggeturer, utflukter med familien - eller hvis du bare vil ”lofta vedet”. Om sommeren finner du også gode bademuligheter her, og når det fryser på om vinteren er dette en populær plass for skøyting og aktiviteter på isen. 

Like ved Kleivane ligger også norges flotteste rulleski-arena, tilrettelagt for alle nivå og aldre med sine mange alternative løyper.
 

Barnevennlig

Kleivane barnehage ligger i direkte tilknyttning til boligene, kun 2 minutter å gå fra boligene.
Skaarlia skole er besluttet bygget og skal stå klar til skolestart i 2021. Skolen skal ha plass til 392 elever.

Dagligvarehandel med Rema 1000 Håbet (4min) og Rema 1000 Skaarlia (3min) er begge kort unna. Og skulle du ønske et bredere utvalg, er ikke veien lang til Sandnes med koselig shopping i Langgata eller på byens flere kjøpesentre.

Boligvelger

Nedlasting

Overview_Cam%208

Kontakt våre meglere

Bilde%20Jan%20Einar%20Thesen

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
jan.einar.thesen@em1sr.no
Bilde%20Hege%20K%20Dahl

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
hege.k.dahl@em1sr.no
Navn
Tlf
E-post
Tekst