Fremside_kleppevarden
Fremside_kleppevarden
mobil_kleppevarden

Jærens beste utsikt?

Horisont til havet, til fremtiden, til nye planer og ideer. La deg imponere av overblikket til naturen, og nærhet til tingene som er viktige i hverdagen. Føl deg hjemme i Horisont på Kleppevarden.

Kleppevarden Vest er et nytt utbyggingsområde i Klepp kommune hvor utbyggingen allerede er langt på vei. Med grøntområder, ballbinge og lekeplasser er dette nye boligområdet et hyggelig sted for alle aldersgrupper.

Turområdet Kleppeloen grenser direkte til boligene våre, og her finner du fantastiske turmuligheter. Boligene får også en av de beste beliggenhetene på Jæren med tanke på den unike utsikten mot naturen, Orrevatnet og havet i horisonten.

Visningsbolig står klar, så ta gjerne kontakt om du vil se og høre mer om boligene!
Les også om Silje og Heine som flyttet inn i en av boligene sommeren 2017, reportasjen finner du her

For å se bilder fra byggingen, klikk her
collage_kleppevarden

Prospekt

Last ned prospektet for Horisont for utfyllende informasjon.


pdfbtn   Last ned

horisont%20prospekt

Om boligene

Kjøkken
Kjøkken fra Studio Sigdal på Forus, type UNO. Slette fronter i malt MDF og laminatplate med flere fargealternativer.
Bad
60cm innredning på bad og 120cm innredning med dobbel vask på hovedbad. Toalettene leveres som vegghengt/gulvmontert type Monolith med hvit glassrygg. Dusjnisjen leveres med dusjbatteri m/garnityr og glassvegger.
Gulv
Gulv i tørre rom leveres med hvitlasert eikeparkett. Badene leveres med flis på gulv og vegg. Her kan du velge andre fliser om ønskelig.

Dør og vindu
Det leveres påkostede vinduer med aluminiumsbekledning som gjør vinduene tilnærmet vedlikeholdsfrie. Farge sort utvnedig og hvit innvendig. Det er balkongdører fra oppholdsrom til utearealer og terrasser.
Leilighet
Alle boligene har egen godkjent leilighet i sokkeletasjen med inntil 2 soverom. Leilighetene er godkjent som egne bruksenheter (!) som kan leies ut for mer spillerom i økonomien eller benyttes til eget bruk.
Parkering
Dobbel garasje med garasjeport fra Hørmann. Parkering skjer ellers på egen tomt og i gårdsrom.
Energi
Det installeres et moderne energianlegg av typen luft-vann fra NIBE som gir et komplett varme- og varmtvannsystem som sørger for god komfort og sikker drift. Varmeproduksjonen sørger for at boligen får nok varmtvann i tillegg til vannbåren gulvvarme og/eller varmekonvektorer.
Hage
Grøntområder er planert og pålagt gressplen. Adkomst til boligene er asfaltert mens gangarealer er pålagt belegningsstein.
intcollage

Høy standard

Horisont består av åtte frittstående eneboliger, som har en gjennomgående høy standard. Boligarealet varierer fra 243 m2 til 367 m2, og får dobbel garasje med port fra Hørmann.

Stor fleksibilitet åpner for forskjellige brukerbehov, og eventuelle endringer i familiesituasjonen. Blant annet har alle eneboligene godkjente leiligheter i sokkeletasjen (egen godkjent brukenhet), som kan leies ut for mer spillerom i økonomien eller benyttes til eget bruk. Boligene utføres i rene og moderne linjer, som skaper et eneboligområde med karakter. Vannbåren varme sørger for energieffektiv oppvarming.

Boligene er utstyrt med to eller tre stuer med hvitlasert eikeparkett, flislagte bad og stort kjøkken. I tillegg er det mulighet for 5 til 9 soverom, så her er det plass til både mine, dine og våre.

På Kleppevarden Vest kan sola nytes hele dagen, med utgang til uterom fra forskjellige plan og de fleste oppholdsrom. Utsikt over Orrevatnet og videre helt ut til havet er en kjærkommen bonus. Boligene leveres med dobbel garasje. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter på tomt/gårdsrom – noe som gjør området godt tilrettelagt for bil i arbeidshverdagen.
omraadet

Beliggenhet

Turområder
Et lite steinkast fra Horisont ligger det frodige turområdet Kleppeloen. Her finner du en tre kilometer opplyst turvei, egen trimpark, ulike lekeapparater og mange koselige benker og sitteplasser.
Skole
Lekeplasser og flotte uteområder er like rundt hjørnet, det samme er barneskoler og ungdomsskoler. For de litt større ligger Bryne og Øksnevad videregående skole snaue seks kilometer unna.
Barnehage
3 barnehager ligger innenfor en drøy kilometers avstand.
Kultur, mat og handel
Frister det med en tur på kafé, eller trenger du nye klær er Klepp sentrum og Jærhagen i ti minutters gangavstand fra Horisont.
Dagligvare
Dagligvarehandel, apotek og post finnes i umiddelbar nærhet; både i Klepp sentrum og på Jærhagen.
Idrettsanlegg
Både Klepp fotballstadion og Klepphallen ligger i en drøy kilometers avstand fra Horisont.
Jærstrendene
Vil du kjenne vinden i håret, sand mellom tærne og få saltsmak på leppene, er Borestranden og Orrestranden bare en kort biltur unna.
Kollektiv transport
Bussholdeplasser finner du like ved. Det er 3,6 km til Klepp stasjon hvor toget tar deg til Sandnes på 11 min og Stavanger på 28 min.

Nærområdet

Kleppeloen

Et lite steinkast fra Horisont ligger det frodige turområdet Kleppeloen.

Her finner du en tre kilometer opplyst turvei, egen trimpark, ulike lekeapparater og mange koselige benker og sitteplasser. Området er populært, og brukes flittig både av innbyggerne i Klepp og av tilreisende.

Kleppeloen er et ypperlig sted for mosjonister og turgåere. Legg også gjerne familieturen hit, her finnes sandkasser og andre aktivitetsområder for barna – og de mange benkene er et flott sted å ta seg en pust i bakken. Det blir også holdt ulike arrangementer fra musikkpaviljongen midt i området, så her er det stadig ting som skjer.

Hålandsfjell er det høyeste punktet på turveien, og her er det montert en kikkert. Ta en gratis titt utover det jærske landskapet, eller glede deg over synet av havet i horisonten!
 

Jærstrendene

Vil du kjenne vinden i håret, sand mellom tærne og få saltsmak på leppene, er Borestranden og Orrestranden bare en kort biltur unna.

De flotte, jærske strendene innbyr til et bredt utvalg av aktiviteter. Har du en surfer i huset, eller liker du kanskje selv å bryne deg på bølgene hengende etter en kite? Her kan du ta med både brett og familie for en dag på noen av Norges vakreste strender. Eller hva med å pakke en piknikkurv og spise formiddagsmaten i det fri?

Langstrakte sanddyner på flere kilometer gjør både Borestranden og Orrestranden godt egnet til fine opplevelser om sommeren, når brisen er lun og solstrålene varmer. Sandslott, is og testing av badetemperaturen er nærmest obligatorisk. På Borestranden arrangeres også surf- musikkfestivalen Lydbølger i sommermånedene. Når høsten kommer, himmelen gråner og vinden øker i styrke er det duket for flotte naturopplevelser i et mektig landskap i endring.

Her kan du jogge, gå – og lufte både hunden og tankene.
 

Barnevennlig

Med skoler, barnehager og Klepp sentrum like utenfor døren er det plass til både store og små på Kleppevarden.

Frister det med en tur på kafé, eller trenger du nye klær er Klepp sentrum og Jærhagen i ti minutters gangavstand fra Horisont. Her finner du skobutikker, klesbutikker, bank, frisør – og det meste annet du måtte trenge i hverdagen.

Lekeplasser og flotte uteområder er like rundt hjørnet, det samme er barneskoler, ungdomsskoler og barnehager. For de litt større ligger Bryne og Øksnevad videregående skole snaue seks kilometer unna. Nye opparbeidede gangstier knytter Kleppevarden sammen, og gjør det enkelt å komme seg fra sted til sted på sykkel eller til fots.

 

Boligvelger

DelfeltAdresseBOLIG TOTAL BRA*Bolig BRA/P-romLeil. BRA/P-romAnt. sovGarasjeTomt arealTilvalgspris leil.Salgspris eks. leil.Omkostninger
BF2-ASøster Gerdas veg 8266 m2206 / 163 m260 / 52 m24-732513 m2--Solgt
BF2-BSøster Gerdas veg 6266 m2206 / 163 m260 / 52 m24-732491 m2--Solgt
BF2-CSøster Gerdas veg 4266 m2206 / 163 m260 / 52 m24-732481 m2--Solgt
BF2-DSøster Gerdas veg 2260 m2206 / 163 m254 / 46 m24-632464 m2Inkludert7 190 000 69 256
BF3-ASofie Steinnes veg 2243 m2192 / 161 m252 / 44 m24-518423 m2--Solgt
BF3-BSofie Steinnes veg 4367 m2301 / 255 m266 / 58 m24-732473 m2--Solgt
BF3-CSofie Steinnes veg 6337 m2271 / 255 m266 / 58 m24-732588 m2--Solgt
BF4Sofie Steinnes veg 12347 m2287 / 272 m260 / 52 m26-932493 m2--Solgt
*BRA bolig totalt er inkl. leilighet og garasje. 

Nedlasting

Kontakt salgsansvarlig

kurt

Kurt Sande

Kontakt våre meglere

Web%20-%20Hege%20K_%20Dahl

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
hege.k.dahl@em1sr.no
Jan-Einar-Thesen_lys

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
jan.einar.thesen@em1sr.no
Navn
Tlf
E-post
Tekst