Luft under vingene

Kunne du tenke deg å bo i naturskjønne omgivelser med øyeblikkelig tilgang til grønne perler og luftige friområder samtidig som du bodde sentrumsnært? Velkommen til Alléen Vest i familievennlige Hove Gård i Sandnes, og fem funksjonelle rekkehus fra oss i Favoritthus.

Fortid


Utgravinger viser at Hove Gård har huset folk i snart to tusen år. Mest sannsynlig har det rundt år 400–550 stått en staselig gårdsbygning her, tilhørende en høvding som bodde på gården sammen med sin familie, tjenere og slaver.Navnet Hove stammer trolig fra navnet for offerhus, og indikerer at man utførte blot på gården – altså at man ofret dyr og mat til gudene.


Nåtid


Hove Gård ligger perfekt plassert i regionen, omkranset av grønne og luftige turområder. Stokkelandsvatnet er like ved, det samme er uendelige muligheter for trening, lek og friluftsliv. Området ligger også nært andre etablerte boområder, så her finnes allerede trygge, sosiale arenaer for barn i alle aldre. På feltet finner du ny balløkke, lekeplasser og barnehage, og i nærheten finnes fra før både skoler, barnehager, butikk og togstopp.
Se hele filmen!

Prospekt

Last ned prospektet for Hove Gård Alléen Vest (B1-1) for utfyllende informasjon.


pdfbtn   Last ned

Om boligene

Kjøkken
Kjøkkeninnredning type UNO leveres av Studio Sigdal på Forus. Slette fronter i hvitmalt MDF og laminatplate med flere fargealternativer. Overskap på kjøkken leveres i standard høyde.
Bad
På bad  leveres baderomsmøbel iht  standard leveransebeskrivelse. Toalett leveres gulv- og vegghengte med Monolith sisterne med tilhørende glassrygg.
Gulv
Gulv i «tørre» rom leveres som standard 3-stavs eikeparkett i hvitpigmentert lakk. Gulv i entre leveres med 60 x 60 cm flis. Bad leveres med flis på gulv og vegg.
Dør og vindu
Innvendige dører leveres slett hvite med flat terskel i eik og med hvite karmer. Det leveres vinduer i tre og energiglass iht. til isolasjonskrav.
Energi
Hove Gård har sitt eget nærvarmeanlegg basert på biobrensel som gir boligen varmt tappevann og vannbåren gulvvarme. Vannbåren gulvvarme levers i hele 1. etg.
Parkering
Parkering i garasje og på egen tomt. Isolert garasjeport med portåpner. Det legges til rette for lade kontakt el-bil i carport.
Hage
Grøntområder vil bli planert og pålagt ferdigplen. Adkomst til boligen og carport får belegningsstein og deler av gårdsrom gressarmering. Utvendig hagebod plasseres i hage.
Ventilasjon
Det installeres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenning som reduserer energitap med inntil 80 %. Anlegget gir frisk oppvarmet luft og er med på å skape et sunt inneklima.

En ny start - I et moderne bomiljø

Prosjektet Hove Gård Alleen Vest (B1-1) består av fem rekkehus. Boligene er funksjonelle, og framstår som luftige. Store vindusflater og vinduer i taket slipper det naturlige dagslyset inn i både første, andre og tredje  etasje, og forsterker følelsen av romslighet.

Boligene er på 249 m², med 2 stuer, 5–6 soverom, 2 bad + wc, vaskerom, garasje og mulighet for walk in closet. Kjøkkenet blir levert fra Sigdal, og med vannbåren varme får du en billig, miljøbevisst og energieffektiv bolig som gir god bokomfort.

Beliggenhet

Turområder
Hove Gård ligger like i nærheten av Stokkelandsvatnet, og rundt vannet går en 4,2 kilometer lang lysløype. I nærområdet ligger også Sandvedparken, Melsheia og Rogaland Arborét.
Skole
Sørbø barneskole og Lundehaugen ungdomsskole ligger i gåavstand fra Hove Gård, og du finner også  flere barnehager like ved.
Barnehage
Du finner tre barnehager like ved – et tilbud som forsterkes med planleggingen av ytterligere tre barnehager.
Kultur, mat og handel
Fra Hove Gård er ikke veien lang til Sandnes med koselig shopping i Langgata, restaurantbesøk eller til byens flere kjøpesentre.
Dagligvare
Dagligvarehandel, apotek og post finnes i umiddelbar nærhet.
Idrettsanlegg
I tilknytning til Sørbø skole og Lundehaugen ungdomsskole, finnes det både ballbinge, grusbane samt Sørbøhallen.
Stokkelandsvatnet
Om sommeren finner du gode bademuligheter her, og når det fryser på om vinteren er dette en populær plass for skøyting og aktiviteter på isen.
Kollektiv transport
Bussholdeplasser finner du like ved, og toget fra Ganddal stasjon frakter deg til Stavanger på snaue 20 minutter.

Nærområdet

Hove Gård

Hove Gård ligger like ved Hove Plantesalg på Hoveveien. Fra Hove kan du greit sykle både til Sandnes og Forus. Med bil tar det 6 minutter til Sandnes, 12 minutter til Forus og 20 minutter til Stavanger. 

Bussholdeplasser finner du like ved, og toget fra Ganddal stasjon frakter deg til Stavanger på snaue 20 minutter. Sola flyplass er heller ikke mer enn en kort biltur unna, og når den nye forbindelsen til E39 kommer på plass sommeren 2017 vil det gå enda raskere å komme dit du vil. 


Nærhet til naturen

Kvartetten ligger omkranset av grønne, luftige turområder. Stokkelandsvannet er rett ved, det samme er uendelige muligheter for trening, lek og friluftsliv. Rundt Stokkelandsvatnet går det en 4,2 kilometer lang lysløpe. Denne er perfekt for joggeturer, utflukter med familien – eller hvis du bare vil ”lofta vedet”. Om sommeren finner du gode bademuligheter her, og når det fryser på om vinteren er dette en populær plass for skøyting og aktiviteter på isen. 

I nærområdet ligger også Sandvedparken, Melsheia og Rogaland Arborét.
 

Barnevennlig

Sørbø barneskole og Lundehaugen ungdomsskole ligger i gåavstand fra Hove Gård, og du finner også  flere barnehager like ved.

Dagligvarehandel, apotek og post finnes i umiddelbar nærhet, og skulle du ønske et bredere utvalg er ikke veien lang til Sandnes med koselig shopping i Langgata eller på byens flere kjøpesentre.

Boligvelger

* Areal boder og garasje kommer i tillegg til BRA bolig.

Nedlasting

Kontakt salgsansvarlig

Kurt Sande

Kontakt våre meglere

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
janne.bore@em1.no

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
hege.k.dahl@em1.no

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
jan.einar.thesen@em1.no
Navn
Tlf
E-post
Tekst
Besøks- og postadresse:
Bjødnabeen 4
4031 Stavanger
tlf: 52 98 76 00
post@favoritthus.no
facebooksvartFølg oss på Facebook for nyheter om våre prosjekter
 
Favoritthus AS er en boligleverandør på Nord-Jæren som skaper begeistring med sine boligprosjekter i regionen!
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.