Lyst, lett og luftig

På familievennlige Hove Gård kan du bo i naturskjønne omgivelser som innbyr til både turglede og livsglede, samtidig som du har kort vei til både Langgata i Sandnes og en hel røys med kjøpesentre. Velkommen til Alléen Øst og seks rekkehus med store vinduer og mye lys levert av oss i Favoritthus.

Fortid


Utgravinger viser at Hove Gård har huset folk i snart to tusen år. Mest trolig har det rundt år 400–550 stått en staselig gårdsbygning her, tilhørende en høvding som bodde på gården sammen med sin familie, tjenere og slaver. Navnet Hove stammer trolig fra navnet for offerhus, og indikerer at man utførte blot på gården – altså at man ofret dyr og mat til gudene.


Nåtid


Hove Gård ligger perfekt plassert i regionen, omkranset av grønne og luftige turområder. Stokkelandsvatnet er like ved, det samme er uendelige muligheter for trening, lek og friluftsliv. Området ligger også nært andre etablerte boområder, så her finnes allerede trygge, sosiale arenaer for barn i alle aldre. På feltet finner du ny balløkke, lekeplasser og barnehage, og i nærheten finnes fra før både skoler, barnehager, butikk og togstopp.
Se hele filmen!

Prospekt

Last ned prospektet for Hove Gård Alléen Øst (B1-2) for utfyllende informasjon.


pdfbtn   Last ned

Om boligene

Kjøkken
Kjøkkeninnredning type Vidde leveres av Studio Sigdal på Forus. Hvite slette melamin fronter og laminatplate med flere fargealternativer. Overskap på kjøkken leveres i standard høyde.
Bad
På bad leveres baderomsmøbel iht standard leveransebeskrivelse. Toalett leveres gulv- og vegghengte med Monolith sisterne med tilhørende glassrygg.
Gulv
Gulv i «tørre» rom leveres som standard 3-stavs eike parkett matt lakk. Det vil bli anledning til å velge andre typer parkett hos leverandøren av dette.
Dør og vindu
Det leveres vinduer i tre og energiglass iht. til isolasjonskrav. Det leveres balkongdør fra oppholdsrom til uteareal /terrasse. Karmer og utforinger leveres ferdig malt fra fabrikk.
Energi
Hove Gård har sitt eget nærvarmeanlegg basert på biobrensel som gir boligen varmt tappevann og vannbåren gulvvarme til oppvarmingen. Vannbåren gulvvarme leveres i hall, hagestue, wc og våtrom.
Hage
Grøntområder vil bli planert og pålagt ferdigplen. Adkomst til boligen og carport får belegningsstein og deler av gårdsrom gressarmering. Utvendig hagebod plasseres i hage.
Ventilasjon
Det installeres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenning som reduserer energitap med inntil 80%. Anlegget gir frisk oppvarmet luft inn i boligene og er med på å skape et sunt inneklima.
Parkering
Parkering i carport og på egen tomt. Det legges til rette for lade kontakt el-bil i carport.

Funksjonelt og praktisk

Prosjektet Hove Gård Alléen Øst (B1-2) består av seks funksjonelle rekkehus. Dette er stilige og praktiske boliger – akkurat slik du trenger det. Store vindusflater i første og andre etasje, og takvinduer i tredje ønsker dagslyset velkommen inn – og bygger opp under en allerede god romfølelse.

Boligene er på 155 m2,, med åpen løsning mellom stue og kjøkken, 3–5 soverom, 2 bad + wc, vaskerom, carport, takterrasse og godt med lagringsplass.

Beliggenhet

Turområder
Hove Gård ligger like i nærheten av Stokkelandsvatnet, og rundt vannet går en 4,2 kilometer lang lysløype. I nærområdet ligger også Sandvedparken, Melsheia og Rogaland Arborét.
Skole
Sørbø barneskole og Lundehaugen ungdomsskole ligger i gåavstand fra Hove Gård, og du finner også  flere barnehager like ved.
Barnehage
Du finner tre barnehager like ved – et tilbud som forsterkes med planleggingen av ytterligere tre barnehager.
Kultur, mat og handel
Fra Hove Gård er ikke veien lang til Sandnes med koselig shopping i Langgata, restaurantbesøk eller til byens flere kjøpesentre.
Dagligvare
Dagligvarehandel, apotek og post finnes i umiddelbar nærhet.
Idrettsanlegg
I tilknytning til Sørbø skole og Lundehaugen ungdomsskole, finnes det både ballbinge, grusbane samt Sørbøhallen.
Stokkelandsvatnet
Om sommeren finner du gode bademuligheter her, og når det fryser på om vinteren er dette en populær plass for skøyting og aktiviteter på isen.
Kollektiv transport
Bussholdeplasser finner du like ved, og toget fra Ganddal stasjon frakter deg til Stavanger på snaue 20 minutter.

Nærområdet

Hove Gård

Hove Gård ligger like ved Hove Plantesalg på Hoveveien. Fra Hove kan du greit sykle både til Sandnes og Forus. Med bil tar det 6 minutter til Sandnes, 12 minutter til Forus og 20 minutter til Stavanger. 

Bussholdeplasser finner du like ved, og toget fra Ganddal stasjon frakter deg til Stavanger på snaue 20 minutter. Sola flyplass er heller ikke mer enn en kort biltur unna, og når den nye forbindelsen til E39 kommer på plass sommeren 2017 vil det gå enda raskere å komme dit du vil. 


Nærhet til naturen

Kvartetten ligger omkranset av grønne, luftige turområder. Stokkelandsvannet er rett ved, det samme er uendelige muligheter for trening, lek og friluftsliv. Rundt Stokkelandsvatnet går det en 4,2 kilometer lang lysløpe. Denne er perfekt for joggeturer, utflukter med familien – eller hvis du bare vil ”lofta vedet”. Om sommeren finner du gode bademuligheter her, og når det fryser på om vinteren er dette en populær plass for skøyting og aktiviteter på isen. 

I nærområdet ligger også Sandvedparken, Melsheia og Rogaland Arborét.
 

Barnevennlig

Sørbø barneskole og Lundehaugen ungdomsskole ligger i gåavstand fra Hove Gård, og du finner også  flere barnehager like ved.

Dagligvarehandel, apotek og post finnes i umiddelbar nærhet, og skulle du ønske et bredere utvalg er ikke veien lang til Sandnes med koselig shopping i Langgata eller på byens flere kjøpesentre.

Boligvelger

BoligBRAP-romAnt. sovGarasje*Boder*TomtSalgspris eks. omkostningerOmkostningerStatus
B1-2A155 m2140 m24 (5)12,1 m27,5 m2257 m2 Solgt
B1-2B155 m2140 m24 (5)12,1 m27,5 m2188 m2 Solgt
B1-2C155 m2140 m24 (5)12,1 m27,5 m2188 m2 Solgt
B1-2D155 m2140 m24 (5)12,1 m27,5 m2188 m2 Solgt
B1-2E155 m2140 m24 (5)12,1 m27,5 m2188 m2 Solgt
B1-2F155 m2140 m24 (5)12,1 m27,5 m2172 m2 Solgt
* Areal boder og garasje kommer i tillegg til BRA bolig.

Nedlasting

Kontakt salgsansvarlig

Kurt Sande

Kontakt våre meglere

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
janne.bore@em1.no

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
hege.k.dahl@em1.no

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
jan.einar.thesen@em1.no
Navn
Tlf
E-post
Tekst
Besøks- og postadresse:
Bjødnabeen 4
4031 Stavanger
tlf: 52 98 76 00
post@favoritthus.no
facebooksvartFølg oss på Facebook for nyheter om våre prosjekter
 
Favoritthus AS er en boligleverandør på Nord-Jæren som skaper begeistring med sine boligprosjekter i regionen!
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.