fremside hoydn
fremside hoydn
mobil hoydn

Med nærhet til fjorden

Lurahammeren er et ettertraktet område med et variert og mangfoldig bomiljø. Det er flere grunner til at mange ønsker å bo akkurat her.

Beliggenheten er udiskutabel. Fra Höydn er utfarten kort enten du skal i retning Sandnes eller Stavanger. Skal du til Forus eller Kvadrat, er investeringen kun en liten svipptur i bil eller på sykkel. Kort vei til servicetilbud og gode buss- og togforbindelser understreker den fantastiske  tilgjengeligheten. Tilgang på natur er også et gode som de fleste av oss er opptatt av. Fra Höydn er naturopplevelsene aldri langt unna.

Drømmer kan fanges!
Kanskje er det her framtiden din ligger?
Se hele filmen!
collage

Prospekt

Last ned prospektet for Höydn for utfyllende informasjon.


pdfbtn   Last ned

profilbrosjyre1

Om boligene

Kjøkken
Kjøkkeninnredning type UNO leveres av Studio Sigdal på Forus. Slette fronter i hvitmalt MDF og laminatplate med flere fargealternativer. Plass og opplegg for oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr.
Bad
På bad leveres innredning med underskap i bredde fra 60-120 cm. På WC leveres vegghengt servant. Toalett leveres gulv- og vegghengte med monolith sisterne med tilhørende glassrygg.Dusjvegger leveres med herdet glass, badekar kan bestilles som tilvalg.
Gulv
Gulv i tørre rom og WC leveres med 3-stavs hvitlasert eikeparkett som standard. Entré/gang leveres med 60 x 60 cm flis. Badene leveres fliselagte gulv og vegger.
Energi
Det installeres et moderne energianlegg av typen luft-vann som gir et komplett varme- og varmtvannsystem som sørger for god komfort og sikker drift.
 
Dør og vindu
Innvendige dører leveres massive fyllingsdører Trend 1, med flat terskel i eik og med hvite karmer. Vinduer i tre og energiglass iht. til isolasjonskrav. Det leveres balkongdører fra oppholdsrom til utearealer og terrasser.
Parkering
Parkering skjer på egen tomt, en bil i carport og en bil bak denne.
 
Hage
Grøntområder vil bli planert og pålagt ferdigplen. Adkomst til boligen og i carport får belegningsstein og deler av gårdsrom gressarmering. Videre leveres utebelysning og opplegg for ladestasjon for bil.
Ventilasjon
Det installeres balansert ventilasjon med varmegjenvinning som reduserer energitapet via ventilasjonsanlegget med opptil 80%.
collage int

Spenstig arkitektur

Höydn består av 10 moderne og romslige eneboliger på Lurahammaren. Boligene får spennende arkitektoniske former og moderne energiløsninger.

Boligene vil bli tilrettelagt for moderne og brukervennlige løsninger og det vil være boltreplass for alle familiens medlemmer, og enda mer.

Størrelsen vil være på cirka 173 m2 i tillegg til boder på 7,5 m2. Tre soverom, med mulighet for seks, og stor takterrasse hører med. Solforholdene er gode, og du vil ha umiddelbar tilknytning til et nytt friområde som åpnes opp på det gamle Statoilområdet, i tillegg til romslige hager og carport. Kort vei til sjø og rekreasjonsområder vil du også få.

Ikke minst: Boligene leveres med takterrasse og ferdig opparbeidet gårdsrom og hage.
beliggenhet

Beliggenhet

Turområder
Fra Höydn er naturopplevelsene aldri langt unna. Gandsfjorden ligger like ved, og byr på både sykkel- og gangstier og bademuligheter.
Skole
Gåavstand til Lura skole, Porsholen skole, Tryggheim Forus og Lurahammaren ungdomsskole.
Barnehage
Du finner tre barnehager som alle ligger under en kilometer unna.
Kultur, mat og handel
Fra Höydn er ikke veien lang til Sandnes som byr på både koselig shopping og mange kulturtilbud. Det er heller ikke langt til Kvadrat og Forus med sine mange muligheter for handel.
Dagligvare
Dagligvarehandel, apotek og post finnes i umiddelbar nærhet.
Idrettsanlegg
Det vil komme 5 lekeplasser i umiddelbar nærhet, og det er kort avstand til Rissebærbingen og aktivitetsanlegget på Lura skole.
Gandsfjorden
Fra Höydn er veien kort ned til Gandsfjorden, sykkelstier og bademuligheter. Luravika båthavn og den kommende bystranden ligger også like i nærheten.
Kollektiv transport
Bussholdeplasser finner du like ved, og toget fra Sandnes sentrum tar deg til Stavanger på et blunk.

Nærområdet

Nærhet til fjorden

Vi kan dessverre ikke love deg basseng i hagen, men vi kan garantere nærhet til sjøen.

Å være nær sjøen er ren terapi for mange av oss, enten det er sommer og badetemperatur eller iskald januar med lue og skjerf. Nærheten til fjorden har alltid betydd mye, og det setter en egen verdi på det å bo. Det er heldigvis ingen overdrivelse å si at du som bor på Höydn er fordelaktig nær kystlinjen. Her finner du svaberg, sykkelstier, båthavn og snart en ny badestrand som ligger ca 500 meter fra feltet. Her kan hverdagen oppdages og oppleves igjen og igjen.

Dersom du prøver deg på en sykkeltur langs Forusstranda, opplever du både fantastisk utsikt, krigsminner, berg og eikeskog. Du sykler gjennom urbant landskap på Forus eller langs lune viker og båtbrygger. Kanskje frister det med en dukkert eller en piknik i det fri?
 

Familievennlig

Noen steder har ingenting. Lurahammeren har det meste.

Lurahammeren er et område som har gått seg til - og hvor det meste er på plass. Du vil finne skoler, barnehager, helsetilbud, kollektivtransport og dagligvarehandel like i nærheten. Også småtassene vil få sine behov dekket, med flere flotte lekeplasser å boltre seg på. Alt dette gjør Lurahammeren til et yndet og populært sted for store og små.

At det skal komme en planlagt bystrand i Luravika setter prikken over i’en.

Boligvelger

BoligBRA (m2)P-rom (m2)Ant. sov (m2)Carport m/overbygg (m2)Hagebod/sportsbod (m2)Areal tomtSalgspris forutsatt egeninnsats eks. omk.OmkostningerStatus
B7-1173 m2164 m23 (6) ca 29 m26,4 m2292 m26 390 000 62 506 Ledig
B7-2173 m2164 m23 (6) ca 29 m26,4 m2283 m2 Solgt Solgt Solgt
B7-3173 m2164 m23 (6) ca 29 m26,4 m2283 m2 Solgt Solgt Solgt
B7-4173 m2164 m23 (6) ca 29 m26,4 m2283 m25 990 000 62 506 Ledig
B7-5173 m2164 m23 (6) ca 29 m26,4 m2292 m26 290 000 62 506 Ledig

Kontakt salgsansvarlig

kurt

Kurt Sande

Kontakt våre meglere

web - janne bore

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
janne.bore@em1.no
web - hege k  dahl

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
hege.k.dahl@em1.no
jan-einar-thesen lys

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
jan.einar.thesen@em1.no
Navn
Tlf
E-post
Tekst
favoritthus logo black
Besøks- og postadresse:
Bjødnabeen 4
4031 Stavanger
tlf: 52 98 76 00
post@favoritthus.no
facebooksvartFølg oss på Facebook for nyheter om våre prosjekter
 
Favoritthus AS er en boligleverandør på Nord-Jæren som skaper begeistring med sine boligprosjekter i regionen!